diumenge, 30 d’abril del 2006

Deixeu-nos en Pau!.¡Dejadnos en Paz!.

Deixeu-nos en Pau!
Senyor Mariano Rajoy Brey,president del Partido Popular

Calle Génova, 1328004 Madrid

Els sotasignants, ciutadans de Catalunya, d'esquerres, de dretes o apolítics, però sobretot gent pacífica, volem manifestar-li la nostra indignació pel fet que l'oposició que vostè lidera estigui continuament servir el nostre país i la nostra identitat com a estratègia política per desgastar l'actual Govern de l'Estat, sense importar-li el greu problema de convivència entre els diferents pobles de la Península que aixó està originant. Li demanem que esculli una altra via per recuperar el poder polític i que possi fi a:
*La demagògia i l'alarmisme amb que el seu partit afronta assumptes com la reforma de l'Estatut de Catalunya o la recuperació de la documentació espoliada del franquisme;*Els constants atacs a la llengua catalana (en qüestions com l'ensenyament obligatori, la retolació, la unitat de la llengua, etc);*La manipulació, magnificació i tergiversació de qualsevol acte de rebuig sorgit a Catalunya a conseqüència de la seva actitut.
Son vostès els qui, irresponsablement - però deliberadament -, ofereixen una imatge distorsionada de la realitat catalana a la resta dels ciutadans de l'Estat. Vostès veuen en l'enfrontament i l'odi una drecera cap a la Moncloa. Nosaltres hi veiem un camí ple de perills. Si us plau, deixin Catalunya en pau, i busquin una manera més digna de fer oposició i convencer els electors que els donin la seva confiança.

¡Dejadnos en Paz!
Señor Mariano Rajoy Brey,presidente del Partido Popular

Calle Génova, 1328004 Madrid

Los abajo firmantes, ciudadanos de Catalunya, de izquierdas, de derechas o apolíticos, pero sobre todo gente pacífica, queremos manifestarle nuestra indignación por el hecho que la oposición que usted lidera esté continuamente sirviéndose de nuestro país y nuestra identidad para desgastar el actual gobierno del Estado, sin importarle el grave problema de convivencia entre los distintos pueblos de la Península que esto está originando. Le pedimos que escoja otra vía para recuperar el poder político y que ponga fin a:
*La demagogia y el alarmismo con que su partido afronta asuntos como la reforma del Estatut de Catalunya o la recuperación de la documentación expoliada por el franquismo;*Los constantes ataques a la lengua catalana (en cuestiones como la enseñanza obligatoria, la rotulación, la unidad de la lengua, etc);*La manipulación, magnificación y tergiversación de cualquier acto de rechazo surgido en Catalunya a consecuencia de su actitud.
Son ustedes quienes, irresponsablemente - pero deliberadamente -, ofrecen una imagen distorsionada de la realidad catalana al resto de los ciudadanos del Estado. Ustedes ven en el enfrentamiento y el odio un atajo hacia la Moncloa. Nosotros vemos un camino lleno de peligros. Por favor, dejen a Catalunya en paz, y busquen una manera más digna de hacer oposición y convencer a los electores que les den su confianza.