divendres, 22 de febrer del 2008

Temes diversos



Kosovo s'ha independitzat de Sérbia. Evidentment als serbis no els ha fet cap gràcia ja que han anat veient com els territoris que tenien sota la seva bota s'han anat separant però lluny de recapacitar sobre la seva actitud els dirigents serbis han repetit els mateixos comportaments que van tenir en el passat. Tret que siguin uns insensats dubto que Sérbia ataqui Kosovo obertament tot i que si que podria finançar guerrilles sérbies que es dediquin a fer barbaritats. Rúsia dona suport a Sérbia i s'opossa a la independència de Kosovo. Estats Units hi donen suport a Kosovo. Alemanya i França també. Espanya hi està en contra tot i que té tropes i funcionaris que participen en una missió per garantir. Una incongruència. A Espanya aquesta independència de Kosovo ha possat nerviós a més d'un dirigent espanyolista, especialement del PP.


L'AVE ha arribat a Barcelona i ha començat a funcionar el servei comercial regular. Sembla que hi ha hagut de tot: puntualitat, retards i fins i tot algun dels trens que ha arribat abans de l'hora. Mentrestant les rodalies continuen anant tant malament com sempre.


Avui ha començat el periode de campanya, tot i que el PP porta quatre anys fent campanya electoral i el PSOE va afegir-se fa unes setmanes. S'ho podien estalviar, millor encara, ens ho podien haver estalviat.


Hi ha hagut el debat entre Solbes i Pizarro. He vist un troç. A Solbes se li nota que està més cómode en un despatx fent feina que havent de discutir amb demagogs com Pizarro, tot i així sembla que ha estat el guanyador del debat.


Ayer se cumplieron 27 años del intento de golpe de Estado del 23-F. El responsable material de aquel hecho infame, Antonio Tejero, entonces teniente coronel de la Guardia Civil, secuestró a los diputados a punta de pistola. El golpe no llegó hasta el final, aunque si que logró cierto éxito ya que intimidó a los diputados hasta el punto de que poco después se redactaba la LOAPA que suponía un cierto retroceso en el despliegue autonómico. Hoy en día Tejero se pasea libremente por la calle haciendo apología del golpismo y del franquismo.


Annie manzanas es el personaje que interpretaba Bette Davis en la película "un gangster para un milagro" pero en España Annie Manzanas es Ana Botella, concejala del Ayuintamiento de Madrid y esposa de Aznar. Pero también es conocida por sus estupideces. Un ejemplo es la siguiente: http://es.youtube.com/watch?v=N9vIByyEpco La más reciente ha sido decirle al concejal socialista del mismo ayuntamiento la siguiente estupidez: "Hay que ser optimistas, señor Santín. Ustedes que predican el mundo feliz, tienen que ser también optimistas en esto" y "Vamos a ver, tenemos que ser felices, que eso es lo que promulgan ustedes, la alegría. No sean ustedes catastrofistas". .