diumenge, 19 de novembre del 2006

URPADES d'OS POLAR 19/11/2006

IGNORÀNCIA ESPANYOLA EN MATÈRIA DE GEOGRAFIA CATALANA
Sembla que a España, o més ben dit a certa premsa espanyola no tenen ni idea de geografia, en especial de la de Catalunya. Dues emissores de tv amb seu a Madrid van informar de la reunió de Zapatero i Chirac. Segons una emissora la reunió dels dos polítics era a Girona. Això era correcte. Segons l'altra emissora la reunió va ser a Lleida.
Sabem que el Món es cada dia més petit, mercés a les comunicacions - excepte que Catalunya que sembla que estigui creixent perque els trens cada dia trigan més a recorrer els mateixos trajectes per obra i gràcia de Renfe - però segons les meves últimes informacions entre Lleida i Girona hi ha uns 200 km, tot i que son dades que ja tenen uns quants messos.


Isabel Sansebastián es una periodista espanyola molt pepera, massa pepera. Ha estat tertuliana de programes d'Antena 3 com el que presentava la carca María Teresa Campos. Quina parella de periodistes la Sanse i la Campos. Cada dia donaven una classe de periodisme, vull dir, del que no ha de ser el periodisme. La Campos va ser aquella que anunciant cava català i explicar quines varietats es feien servir per produïr aquell cava ens va mostrar la seva ignorància parlant de XAREL 10, quan la varietat de raïm es XAREL·LO. Tampoc es una persona capacitada per dur un debat com demostra el xivarri que es monta en el seu programa. I se li veu el plomall ("plumero") fatxa en els següents exemples:
Va trucar una noia de Barcelona i va intentar cridar-los l'atenció sobre les bestiesses que sobre Catalunya es deien en aquell programa. La van tallar i van començar a dir de tot d'aquella noia. Pocs dies després passaven una altre trucada. Un individu parlava d'una manifestació que ell i els seus farien a Montjuic amb motiu del 12-O. Per a qui no ho sapiga a Montjuic van ser enviats els feixistes i neonazis que celebren el 12-O a Barcelona per evitar alderulls a la Pça dels Països Catalans on abans ho feien i sempre acabaven en alderulls amb el beneplàcit de les autoritats policials espanyoles que els protegien. A aquest home el van deixar parlar i que fes propaganda d'un acte de propaganda en que per cert es cometen diversos delictes d'apològia del nazisme i del colpisme.
Isabel Sansebastián no es només una feixista que durant un temps va treballar à ÉPOCA (una revista obertament franquista) també es una racista ignorant demostrada i una mentidera o es tan idiota que no sap ni que es diu.
Fa un temps va declarar que la meïtat dels bascos eren uns misserables. Quan algú li va inquirir sobre aquestes declaracions ella va negar-ho però la mala memòria d'aquesta senyora li va jugar una mala passada perqué les seves paraules estaven gravades.
Aquí tenim la prova:
http://www.youtube.com/watch?v=Om5scWX_gVY
No he pogut aconseguir ni les imatges ni l'audio en que aquesta cretina feixista per insultar als catalans parla de botifarres i mongetes. Si trobo l'enllaç l'afegiré. Si algú el té li agrairia que m'ho passés.




El problema més gran que tenim es la catalanofòbia que s'esten per les Espanyes. Un altre exemple es Isabel Pantoja, algú que va trepitjar el Palau de la Música Catalana. Després de mostrar-se com una catalanòfoba faria be en no tornar a actuar a Catalunya mai més.

A Isabel Pantoja no le gusta Cataluña Hace unos meses, mientras la tonadillera promocionaba su último disco en Barcelona, aseguraba que le encantaba la ciudad y sus habitantes. Ahora, sin embargo, deja al descubierto su verdadera opinión sobre la comunidad y saca su lado políticamente incorrecto. http://www.aquihaytomate.telecinco.es/dn_411.htmVídeo: Malas pulgas, otra vez
Es de sobra conocido que Isabel atraviesa uno de los momentos más tensos de su vida. Su novio Julián Muñoz continúa en la cárcel de Jaén y parece que sus problemas de salud se agravan día a día. Ante este panorama, los nervios de la Pantoja están más desatados que nunca. Nervios que le han jugado una mala pasada y han puesto en su boca unas palabras que no sentarán bien entre los catalanes. Un periodista esperaba a la artista en la puerta de su casa madrileña. La cara de la andaluza, dentro de su coche, denotaba las pocas ganas que tenía de contestar a la prensa. Cuando salió del vehículo retorció el gesto y aludió al acento catalán del reportero: "Vete a tu pueblo, a Cataluña". Un comentario xenófobo que contrasta con lo que ella mismo dijo el pasado mes de julio: "Para mí Barcelona y Cataluña es muy importante en mi vida". ¿Cuál es la opinión verdadera de Isabel? ¿Habló bien en esa ocasión porque le interesaba vender discos?Ante la insistencia del periodista, la Pantoja le aconsejó: "Aprende a hablar", poniendo de manifiesto que no le gusta nada el acento catalán. ¿Qué pensarán sus seguidores en esta autonomía? ¿Se comportó de forma falsa cuando viajó hasta la ciudad condal en julio?