dimarts, 21 de novembre del 2006

URPADES D'UN OS POLAR 21/11/2006

Una nova llei convertirà algunes unitats de l'exèrcit en unitats policials que podran donar ordes als civils. La desobediència a aquestes unitats seria constitutiva de delicte.
El govern de Zapatero s'ha abaixat els pantalons davant de la trepa colpista. En compte de donar poders sobre la població civil a la trepa colpista hauria d'haver suprimit qualsevol poder d'aquestos sobre els civils.
No es pot donar a esta trepa uniformada i armada cap classe de poders ja que sempre han abusat dels que tenen.
Zapatero ha comés un error greu i inesperat en aquest assumpte.
-----
Zapatero semblava molt valent quan va iniciar el seu govern però la recent aprovació de la llei de Memòria Històrica ha estat una clara demostració de covardia. Aquesta llei no agrada ni a les víctimes del franquisme, ni a les associacions de la memòria històrica ni a Amnistia Internacional que l'han considerat ambigua.
Ha estat una baixada de pantalons per a no molestar als feixistes que en els últims mesos s'ha mostrat molt nerviós. Aquesta llei ha estat considerada una llei de punt final ja que no rescabala les víctimes del franquisme ni servix per a condemnar la dictadura.
-----
Avui fa 31 anys va morir el dictadoret Franco,un pèssim militar, un pèssim governant i un cretí ignorant que es va fer amb el poder gràcies a l'ajuda de Hitler i Mussolini, emportant-se per davant a diversos centenars de milers de conciutadans seus a qui havia jurat defendre, no matar, ni torturar. El tirà megalòman es va fer construir una tomba pròpia d'un faraó egipci en què es va introduir el seu cos i el del criminal fundador de la Falange. Aquest monument hauria d'haver estat volatilitzat per a acabar amb santuari al feixisme que avergonyiria a qualsevol Estat democràtic. Ningú s'imagina que a Alemanya es construís un monument així a Hitler, però a Espanya això si que és possible.
Aquest matí comentaven en la ràdio que hi ha preocupació perquè s'ha descobert que unes filtracions posen en perill aquest cau de feixisme. A veure si es cau. Encara que seria d'agrair que algú li possés un petard. Aquest lloc és un monument a la infàmia.