dissabte, 24 de març del 2007

Quo Vadis, Partitus Populorum? / PP: fills de Felip V / Un oso polar criado con biberón

Quo Vadis, Partitus Populorum?

Quo Vadis, Partitus Populorum?. Sembla que el PP ha decidit tirar pel dret sense importar-los quines siguin les conseqüències. Ara han decidit demanar el boicot contra el grup Prisa, fins i tot dirigint-se als accionistes i als anunciants, i retirant la seva publicitat, així com ordenant als seus membres que no ofereixin les seves col·laboracions amb periodistes d'aquest grup.Si alguna vegada han tingut seny l'han acabat de perdre del tot. Es molt greu que un partit polític demani el boicot contra un dels principals grups periodístics.

PP: fills de Felip V
A València el PP ha decidit tirar endavant la seva intenció de carregar-se les emissions de TVC al País Valencià. ACPV a qui pertanyen els repetidors ha intentat arribar un acord però ha estat impossible. El PP demostra el seu autoritarisme i catalanofòbia. Com que sembla que les enquestes l'indiquen que pot perdre les eleccions ha decidit cercar el vot en l'únic sector de la societat valenciana amb qui té certs elements ideol·lògic comuns com la catalanofòbia: el blaverisme. Eliseu Climent ha declarat, davant la negativa del PP a arribar a un acord que el PP valencià son "els
fills de Felip V i del franquisme
, i que si poguessin ens enviarien a tots a l'exil·li com van fer amb els nostres pares". Semblen dures paraules però certes. El PP va ser fundat per l'àntic ministre de Franco, Manuel Fraga, i els grups blavers que donen suport al PP encara que els últims anys s'havien esbatussat amb el PP perqué no era prou anticatalà, van ser fundats des de Madrid pels membres més franquistes de l'antiga UCD. El PP valencià sembla que té por a perdre les eleccions i ha decidit recollir el vot blaver i la seva forma d'atreure'ls és tancar un dels pocs mitjans que fan servir el català a València i també un dels pocs mitjans que el PP no pot controlar.
Un oso polar criado con biberón
La Vanguardia
24-3-07

Knut, un bebé de oso polar, se ha ganado los corazones de los berlineses. Ayer fue presentado, aunque nació en diciembre en el zoo de Berlín. Pesa 9 kilos y es el primer oso polar que sobrevive en 33 años y pese a haber sido repudiado por su madre y criado con biberón. El ministro de Medio Ambiente dijo que Knut será el símbolo de una próxima cumbre mundial sobre protección de las especies.