divendres, 14 de març del 2008

Declaracions improcedents de Marta Ferrusola

Marta Ferrusola ha fet unes altres declaracions desafortunades criticant l'origen andalús de l'actual president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i el seu nivell de català. També ha criticat la inmigració actual. Aquesta senyora té un problema greu i és que té els mateixos prejudicis que els del PP i les seves paraules fan un mal al catalanisme ja que algú pot pensar que tots els catalanistes pensen com ella. La senyora Ferrusola pertany a aquell grup de catalanistes de pega que tant mal han fet a Catalunya ja que quan arriba el moment d'avançar s'acolloneixen i es venen a qualsevol gorra de plat que vegin aparèixer. Això és el que van fer els catalanistes de la Lliga que es van vendre l'ànima a Primo de Rivera i després a Franco per mantenir els seus privil·legis mentre que els veritables catalanistes, els que defensaven Catalunya fins a les últimes conseqüències eren assassinats péls de la gorra de plat.
Com tota la gent de dretes, la senyora Ferrusola no deixa de demostrar-nos la seva hipocresia i el seu racisme criticant els inmigrants però tenint una minyona sudamericana.
Per la seva informació l'actual president de la Generalitat no ha estat el primer president de la Generalitat nascut fora de Catalunya.
Declaracions com la seva no fan més que donar munició contra Catalunya a aquells que ideol·lògicament tenen molt en comú amb vosté tot i que vosté digui ser catalanista.