diumenge, 9 de març del 2008

Elecciones generales 2008

Rajoy ha sufrido su segunda derrota electoral desde que fue nombrado líder del partido en substitución de Aznar Ahora hará falta ver si los peperos acatan realmente el resultado o continúan con el miserable comportamiento de estos cuatro años. ERC s'ha clavat una moma de campionat probablement degut al trasvàs de vots cap al PSC. Mal per mal s'havia de votar al mal menor i aquest era el PSC. Però als dirigents d' ERC els convindria pensar que han fet malament aquests quatre anys.
Estic escoltant la ràdio i veig que al PP no han entés els resultats, això és un motiu per preocupar-se ja que no van acceptar els resultats de fa quatre anys i sembla que no accepten l'actual. Rajoy ha felicitat a Zapatero tot i que altres dirigents no sembla que acceptin els resultats.
Els votants d'ERC i ICV han sacrificat el vot al seu partit i l'han donat al PSC. Haviem d'escollir entre un PSOE que no ens ha tractat gàire be i que ha incomplert bona part de les promesses als catalans i un partit (PP) que sabem que si arriben al poder faran el que puguin per fotren's. Potser va sent hora que començem a pensar en nosaltres i no a sotmetre el nostre futur al que decideixin a 600 km.