dissabte, 10 de març del 2007

Medal for "Ansar"

El cas de la medalla d'Aznar es complica
El Periódico de Catalunya - Breus - 10/03/2007

Els advocats que van interposar la demanda en relació amb la concessió de la medalla d'or del Congrés del EEUU a l'ex-president José Mª Aznar van demanar ahir que el jutge que investiga els fets que cridi aquest a declarar en qualitat d'imputat per evidents indicis de delicte.

Recordem els fets. El Congrés dels EEUU va concedir una medalla a Aznar. Però poc temps després es va descubrir que aquesta medalla havia estat comprada mitjançant uns lobbys conservadors. També es va saber que els diners per financiar aquesta compra eren diners de l'Estat. Llavors estem parlant de malversació de fons públics. Greu, si, però només és una mostra de l'estil Aznar de fer política.

El caso de la medalla de Aznar se complica
El Periódico de Catalunya - Breves - 10/03/2007


Los abogados que interpusieron la demanda en relación con la concesión de la medalla de oro del Congreso del EEUU al expresidente José Mª Aznar pidieron ayer que el juez que investiga los hechos que llame a éste a declarar en calidad de imputado por evidentes indicios de delito.

Recordemos los hechos. El Congreso de los EEUU concedió una medalla a Aznar. Pero poco tiempo después se descubrió que esta medalla había sido comprada mediando unos lobbies conservadores. También se supo que el dinero para financiar esta compra era dinero del Estado. Entonces estamos hablando de malversación de fondos públicos. Grave, si, pero solo es una muestra del estilo Aznar de hacer política.